Kontakt oss: +47 405 96 000
Følg oss: Facebook
Webkamera / Værstasjon: Webkamera
Nyheter

Nyheter

Julebord på klokkergården 2014

Så nærmer julen seg i hastige steg. Vi har pyntet husene med glitter og stas, og det lukter nybakt fra kjøkkenet, og ribba står i ovnen.

I tradisjons tro arr. vi på Klokkergården ”Etar gilde” i år også.

Ved ankomst blir det servert julegløgg.
Så blir det stor god julebufé, med tradisjonsrik hjemmelaget julemat i alle varianter.
Når maten har fått seget, så setter vi frem vår kraftige dessert bufé med alt som hjerte ønsker, med en god kopp kaffe.

Under kaffen får vi litt underholdning, og etterpå så tar vi en liten julesvingom, så vi får svingt oss litt på svansen.

Arr. starter kl. 20.00.
Pris pr. Pers. Kr. 395,-
Aldersgrense: 20 år.
Påmelding innen 26.11 til Klokkergården.
Telefon: 750.97.333
Mail: [email protected]
Sms: 957.30.266

Velkommen!

Eventyret Helgeland

Filmen tar oss med på en reise gjennom den vakre Helgelandsregionen, rammet inn av sagnet om Helgelandsfjellene: fra Vågakallen i nord til Lekamøya i sør.

Eventyret Helgeland from News On Request on Vimeo.

Ustoppelige Malin

Malin Arntsen har forvandlet en falleferdig klokkergård til en perle av en restaurant og overnattingssted. Hun skaper aktivitet og optimisme rundt seg, og finner stadig på nye ting til glede for folk på Rødøy og på Helgeland.

Nå har hun kreert sin egen kosmetikkolleksjon og sikter mot Hollywood.

Om serien
I dokumentarserien «Dei ustoppelege» møter vi seks mennesker som jakter på drømmene sine. Vi følger dem gjennom et år og får være med på deres opp- og nedturer. De har sterk vilje, jobber beinhardt og tar ofte en stor økonomisk risiko. De skaper arbeidsplasser og aktivitet. De skaper kultur. «Dei ustoppelege» er en portrettserie som skildrer «finne-på»-menneskene og er en hyllest til skaperkraften.

Se episoden av Malin Arntsen her

Besøk hjemmesiden til Maliné her

Klokkergården feiret

Det var stor stas lørdag formiddag da Klokkergården på Rødøy kunne heise flagget som viser at de ble kåret til Årets Gjestehavn 2012.

Les artikkelen på Båtmagasinet.no

Samseling fra Nord

Den 15 juli får vi stor besøk av gode gammle båter som går konvoi.
Her blir det nok trekspill på brygga, og lukt av kjærre og tørrfisk.

http://salta.no/?id=489001&action_showstory=1&pageid=freshnews

DSCF1063

Årets gjestehavn: Her er vinneren

Etter totaldominans fra Farsund de siste årene, er det gledelig å melde om at årets gjestehavn 2012 finnes langt nord. Klokkergården på Rødøy i Nordland er årets gjestehavn 2012. Havna stakk av med 28 prosent av stemmene i årets SMS-avstemning. På andreplass havnet den lune Vestlandshavna Knutholmen i Kalvåg med 20,5 prosent av stemmene. Fjorårets vinner, Farsund, ble i år henvist til fjerdeplass i kåringen av «Årets gjestehavn».

-Det er gledelig å se at vi i år fikk en vinner fra Nord-Norge. Landsdelen har tidligere vært dårlig representert i konkurransen, som har vært dominert av sørlands- og vestlandshavner. Klokkergården er absolutt en verdig vinner, sier sjefredaktør i Båtmagasinet, Hans Due.

IMG_2177

RESTAURANTEN: Tradisjonsmaten som serveres på Klokkergården gjør at båtfolket vender tilbake år etter år.

Klokkergården ligger på Rødøy, like nord for polarsirkelen. Familien Arntsen har forvandlet stedet fra et falleferdig fjøs til en attraktiv gjestehavn med gode fasiliteter. Her finner vi solide flytebrygger i en velutviklet havn. Sommerstid arrangeres det aktiviteter både for voksne og barn. Familien Arntsen, med Malin Arntsen i spissen, har laget en egen eventyrskog for barna, og satt opp et stort akvarie for barna de siste årene. Barna står for fiskingen, og får levere fiskene i det store akvariet.

AKTIVITETER FOR BARNA: I Eventyrskogen på Rødøya kan barna få store opplevelser.

-Det var kjempegøy. Fantastisk! Takk til alle som har stemt. Nå skal jeg dra til polet og kjøpe meg champagne, sier Malin Arntsen entusiastisk, når vi overbringer den hyggelige meldingen.

Høyt nivå Alle de nominerte gjestehavnene holder skyhøyt nivå på både service og fasiliteter, noe båtfolket setter pris på. Vi kan trygt anbefale alle de åtte havnene som var med i finalen i år. Vinnerhavna får Båtmagasinets gjestehavnflagg som et synlig bevis på utmerkelsen. Vi gratulerer Klokkergården på Rødøy med seieren.

Kilde Båtmagasinet

Påsken 2012

Noen bilder fra Klokkergården påsken 2012.

Boklansering «Bønnhørt» av Hans Arne Arntsen på Prestegården

Besøk av MV Grace

DIMENSIONS

LOA 48.35 metres
Beam 8.20 metres
Draft 2.80 metres
Gross Tonnage 351 tons
Displacement 430 tons

Klokkergården utvider sin marina

Klokkergården er nå ferdig med utvidelsen av sin marina. Fastkaiet er klart for sesongen, og er beregnet for de store båtene som ikke kan ligge ved en av flytebryggene.

Vi kan tilby strøm, vann og renovasjon. Det er også laget et flott uteområde på øversiden med muret peis og sittemøbler. Fine omgivelser for å grille på kvelden og se solen gå ned i havet.

Man kan reservere plass i god tid før man kommer ved å ringe havnevakten på mobil: 957 30 266.

Det er flere båter som allerede har reservert for sesongen. Så her blir det mye fint å se ved kai som, seilskuter, gamle skøyter, store cruisere og yachter.

«Foto: Bernt Arntsen»

Bli venn med oss på Facebook!

Klokkergården har egen facebookside hvor vi legger ut informasjon om aktiviteter, arrangement og bilder.

Har du tips til saker som du ønsker å dele med andre kan du skrive dem direkte inn på vår Facebook-vegg.

Bli Klokkergården-venn på Facebook ved å klikke på denne linken:

https://www.facebook.com/groups/342047979171680

/